Lennart R SvenssonLennart R Svensson har varit verksam som skådespelare i över 30 år. Under merparten av dessa år jobbade han på Stockholms Stadsteater. Han har också medverkat i en rad olika filmer och TV-produktioner. Till de senare hör ”Män som hatar kvinnor”, ”Irene Huss”, ”Bron”, ”Fallet Skandia” och ”Olycksfågeln”. Lennart R. Svensson har tidigare turnerat och showat med andra kändisar, såsom Lill Lindfors, och varit med i komikern Robert Gustafssons ”Arne Anke”.

I sina föreläsningar visar Lennart R Svensson hur lätt vi missuppfattas av andra människor, när gester och mimik skickar budskap som kan vara helt motsatta mot vad vi säger. I föreläsningen ”Mänskliga möten” åskådliggör han hur vi med enkla medel kan förändra vår omgivning genom vårt eget beteende och hur vi gör för att snabbt läsa av andra människors ”dolda agendor”.

Lennart R Svensson kan även anlitas som moderator, konferencier, debattledare, toastmaster och underhållare. När han arbetar som moderator, tar han med sig sin stora scenerfarenhet och med stort engagemang knyter han ihop säcken på ett underhållande sätt.