Beata WickbomBeata Wickbom är en av förgrundsgestalterna i den svenska internetindustrin och har även varit med om att grunda branschkonferensen SIME. Utöver det har hon också arbetat som marknadschef på Spray. Från grunden är hon utbildad civilekonom vid Handelshögskolan i Stockholm men har även hunnit med att studera litteratur i USA och grafisk formgivning vid Beckmans School of Design.

Beata Wickbom är en erfaren och uppskattad moderator. Hon är påläst, professionell och har lätt för att få både deltagare på scenen och åhörare att känna sig delaktiga och bekväma. Hon engagerar sin publik.

Tack vare sin långa erfarenhet har hon stor förståelse för alla de utmaningar som företag och organisationer står inför. Det gäller allt ifrån sociala medier, kommunikation, och andra tekniska utmaningar. Med er får ni praktiskt exempel på hur man gör och ställer relevanta frågeställningar kring vad kunderna vill ha, och hur man som företag kan bli mer närvarande och redo att möta de nya krav som konstant dyker upp.