Benny HaagBenny Haag är skådespelare, känd bland annat för att ha spelat huvudrollen i TV-serien Xerxes. Benny utbildade sig på Teaterhögskolan i Stockholm mellan 1985-88 och därefter arbetade han under tolv år på Dramaten. Under tiden på Dramaten gjorde han bland annat den kritikerrosade monologen av Jan Guillous roman ”Ondskan”.

Förutom att ha medverkat i reklamfilmer har Benny Haag även snackat trav i TV 4 tillsammans med Sven Melander och Charles Berglund i programmet Vinnare V64. Han är dessutom utbildad KBT-terapeut och författare till böckerna: ”Inte mer än fullt tack!”, ”Makt, mod och motstånd” och nu senast ”Ingenting är möjligt”.

Benny Haag har en enastående förmåga att fånga sin publik på ett personligt, tänkvärt och underhållande sätt. Benny föreläser bland annat om vinnande bemötande gentemot kunder, kollegor och alla de människor du träffar under din livsresa. Med mycket humor föreläser Benny om viktiga ämnen som moral, missbruk, friskvård, förändringsarbete, prestation, livsbalans och självkänsla.

Föreläsningen om bemötande har mött mycket positiv respons. I den föreläser Benny om det mest grundläggande; hur vi bemöter varandra på arbetet, gentemot kunder och det faktum att det faktiskt finns enorma vinster att göra om vi på allvar inser bemötandets värde.