Claes DanellClaes Danell är magikern från Norrbotten som växte upp i en liten by kallad Holmträsk strax utanför Piteå. Claes började sin bana som snickare, för att sedan halka in i magins värld på ett bananskal. Det som hände var att Claes såg en annan trollkarl göra ett trick som han aldrig sett förut och han kunde inte släppa det innan han visste hur det gick till. Det inspirerade Claes till att börja trolla själv. Claes började med att träna med en kortlek åtta timmar om dagen efter jobbet. Efter ett års tid av hård träning fick han sin första bokning.

Det var nere på Södermalm hemma hos Pernilla August på hennes 50 års kalas. Claes brukar säga att hans första gig var hemma hos “Darth Vaders mamma”. Efter det tog det en rejäl fart och nu har folk från Piteå till Peking fått tagit del av hans magi. Nu reser Claes runt dit hans show tar honom för att ge människor magiskt minne för livet.

Claes Danell trollbinder publiken med humorblandad magi och spännande nummer. Tankeläsning, hypnos, kastade knivar och nervkittlande illusioner. Med humor och elegans bjuder han på upplevelser som väcker förvåning och tjusning. Publiken lämnar showen utan att riktigt kunna lita på sina sinnen – eller är det riktig magi som hänt på scenen under kvällen? En fartfylld show med överraskningar till höger och vänster! Showen kan sträcka sig från 30 min till 120 minuter med inte en tråkig stund och en final som lämnar dem största skeptikerna kliandes i huvudet.

Varje uppdrag är unikt och skräddarsytt efter era förutsättningar. Claes kan vara med dig varje steg på vägen från planering till utförande. Allt för att ditt event ska bli det bästa någonsin.

Föreläsningar med Claes Danell:

Kroppsspråk

Genom år av uppträdande och hundratals möten med olika människor runt om i världen så förklarar Claes sin syn på kroppsspråk och vad han har lärt sig av sina år på scenen & även i affärsbranschen.

Inspiration

Claes berättar om sin egen resa från en liten by i Norrland till den internationella scenen i Peking. En berättelse om att våga misslyckas och att tro på den du är och vad du kan.