Elizabeth KuylenstiernaElizabeth Kuylenstierna är terapeut, coach, författare, UGL-handledare och en av Sveriges mest efterfrågade föreläsare. Elizabeth är flitigt anlitad som föreläsare, både i Sverige och utomlands. Hennes ämnen är ledarskap, grupputveckling, arbetsglädje, kommunikation, relationer, coachande förhållningssätt, konflikthantering, teambuilding, förändringsprocesser, bemötande, och motivation.

Elizabeth Kuylenstierna har under många år också riktat fokus mot barn och vuxna i barns omgivning, såsom föräldrar eller skol- och fritidspersonal. Bland annat har hon rest runt i Sverige och talat till tonårsföräldrar. Hennes föreläsningar kan skräddarsys efter era behov och vara en kort inspirationsföreläsning eller ett flera dagar långt seminarium med workshops och fördjupning.

Gemensamt för Elizabeths föreläsningar är de alltid är fulla av liv och karisma, av hopp och framåtanda. Hon är trovärdig, kunnig, engagerad, entusiasmerande och har en publikkontakt som få. Elizabeth Kuylenstierna bjuder på roliga erfarenheter från sitt arbete med människor och lämnar ingen oberörd. Hon har flera gånger blivit nominerad till Årets Talare.

Några rubriker på Elizabeths föreläsningar:

”Världens bästa arbetsglädje”

Ingen söndagsångest, bara måndagslängtan? Alla känner sig bekräftade av chefen? Goda relationer och smidig kommunikation mellan kollegor? Idag ser många av oss jobbet som ett sätt att få en månadslön, men tänk hur det vore om alla verkligen var stolta över att få jobba just inom ert företag?! Tänk hur det skulle vara på jobbet om varje medarbetare klev in på arbetsplatsen varje dag med lust och energi, fast besluten att göra sitt yttersta för att bidra till god arbetsglädje, motivation och lysande resultat?!

”Världens bästa kommunikation”

God kommunikation är egentligen den främsta förutsättningen för att få människor att fungera tillsammans, oavsett område i livet. Ändå ägnar vi förvånansvärt lite tid åt att lära oss uttrycka oss tydligt, bli bra på att lyssna eller prata oss till bättre relationer. Och bättre resultat!

Hur gör man för att få folk att lyssna eller för att själv bli en god lyssnare? Hur kan man uttrycka olika