Ellinor PerssonEllinor Persson är en av Sveriges mest rutinerade programledare och moderatorer med ca 1000 direktsändningar bakom sig på SVT, TV3, TV4+, Kanal5 och P3. Hon har även arbetat som tv-journalist på flertalet produktionsbolag i Sverige. Ellinor började sin tv-karriär med att leda barn- och ungdomsprogram som Vi i femman, Sommarlov, Kosmopol och Zapp.

Numera arbetar Ellinor Persson som moderator på heltid. Hon är regelbundet ute på företag och organisationer för att leda seminarier och hålla i utfrågningar av beslutsfattare vilket gör att hon har en stor vana av krävande uppdrag. Ellinor är väl insatt i sina uppdrag oavsett ämnesområde. Personliga kontakter med alla medverkande ingår i hennes mycket noggranna förberedelser.

Ellinor är passionerat nyfiken. På scenen upplevs hon som proffsig, påläst, avspänd och naturlig. Dessutom är Ellinor alltid väl förberedd oavsett ämne, och där personliga kontakter med de medverkande ingår i förberedelsearbetet. Dessa förhållanden gör henne till en mycket pålitlig moderator och debattledare.

Som intervjuare är Ellinor duktig på att hitta rätt infallsvinklar och hon har en förmåga att få människor att slappna av på scenen och ”öppna sig”. Ellinor kan även ta på sig en bredare roll som medproducent till evenemanget. Hon har ett stort intresse av att hjälpa arrangörerna att nå ut till dem som lyssnar.