Erik HaagErik Haag har sedan sitt mediala genombrott i början av 90-talet med P3:s busringningsprogram “Hassan” arbetat med många olika typer av tv-program, så som “Melodifestivalen”, den utmanande humorshowen “Roast på Berns”, UR:s föräldraprogram “Om familjen”, TV4:s humorsuccé “c/o Segemyhr” och ZTV:s kultförklarade panelprogram “Knesset”.

Erik Haag har de senaste åren gjort succé i rollen som underhållande TV-programledare. I “Landet Brunsås” i SVT undersökte han svenskarnas matvanor tillsammans med Henrik Schyffert och Lotta Lundgren och programmet fick en fortsättning i den enorma succén “Historieätarna” som utsågs till Årets livsstilprogram på Kristallen-galan och dessutom sänds i en andra säsong hösten 2014.

Denna stora variation och det faktum att Erik Haag arbetat både bakom och framför kameran, har inte bara gett honom en gedigen yrkeserfarenhet och behaglig trygghet, utan även en bred kunskapsbas, något som inte minst märkts i “På spåret”

Trots att Erik Haag jobbar mycket med humor så älskar han seriösa, allvarliga ämnen och engagerade personer i viktiga sammanhang och som gammal journalist är han noga med att hjälpa till att förtydliga det som kanske är lite svårt. Hans mål som konferencier och moderator är att vid dagens slut få publiken att känna sig lite smartare, lite nöjdare och lite gladare.

När Erik Haag tar ett uppdrag som konferencier eller moderator är han noga med förberedelserna och tillsammans med kunden lägger han upp ett lämpligt program utifrån de önskemål som finns.