Henrik Larsson BromanHenrik Larsson Broman är försäljningsexpert, forskare och trendspanare. Han har bedrivit trendanalyser, forskning och studier om framgångsrik B2B-försäljning sedan slutet av 1990-talet. Den gemensamma nämnaren har varit hur man organiserar och leder försäljningen på ett effektivt sätt. Han är en frekvent anlitad och mycket uppskattad föreläsare och övningsledare för säljare, säljledningar och ledningsgrupper inom svenskt näringsliv.

Säljaren är avgörande för företagets framgång därför ökar kraven på kompetens och förmåga. Vilka faktorer gör att vissa blir toppsäljare och andra förblir lyckas inte? Hur kan företag och ledare effektivt analysera och mäta samt förbättra de drivkrafter som ligger bakom en lyckad försäljningsprestation?Henrik Larsson Broman

Henriks föreläsningar är fyllda av verkliga- och tydliga exempel, senaste forskning och fakta inom försäljning, samtidigt som han kan konsten att motivera och inspirera sin publik. Han skräddarsyr gärna sina föreläsningar efter befintligt behov.

Exempel på föreläsningsämnen med Henrik Larsson Broman:

”Varför blir vissa stjärnsäljare?”

”Morgondagens försäljning – vart är försäljningen på väg?”

”Hur rekryterar man stjärnsäljare?”

”Försäljningens grundläggande logiker”