Henrik SchyffertHenrik Schyffert har genom åren gjort mängder av radio och TV med program som ”Hassan” och ”Knesset”, granskat humor i SVT:s serie “Dokument: Humor”, gjort “NileCity”, “Percy Tårar”, “I Manegen…” och “Torsk på Tallinn”. Henrik har också medverkat i SVT:s ”Landet brunsås” tillsammans med Erik Haag och Lotta Lundgren och varit med och gjort filmen ”Fyra nyanser av brunt”. Han är dessutom en erfaren ståuppare, konferencier och populär föreläsare.

Henrik Schyfferts karriär är som en nöjes-pytt i panna; tv-chef, rockmusiker, manusförfattare, filmproducent, radioproducent, skådespelare, regissör och komiker. Han tycks dessutom lyckas med nästan allt han företar sig.

Som standup har Henrik Schyffert bland annat gjort monologen “The 90’s – ett försvarstal”, “Ljust och Fräscht” med Fredrik Lindström och till och med spelat på Dramatens stora scen med pjäsen “Drömmen om Herrön” tillsammans med Killinggänget.

Henrik Schyffert har som konferencier under många år hållit i hundratals konferenser och events. Allt från Investors styrelsemöten och regeringssammankomster till plåtslagarfirmor i Flen och skoldiscon (klass 7b i Kristofferskolan – mycket lyckad kväll!). Han kan både hålla i diskussioner och ställa seriösa frågor till ekonomiansvariga i SEB:s styrelse som 20 minuter standup efter kaffet innan bandet går på.