Jan BylundJan Bylund är en efterfrågad ståuppkomiker och föreläsare. Han har blivit framröstad till ”Sveriges bästa ståuppkomiker” av Expressens läsare och han började med standup så tidigt som på slutet av 1980-talet. Detta har gjort honom till en rutinerad scenperson. För svenska folket är han kanske mest känd från TV-program som ”Släng dig i brunnen”, ”Söndagsöppet” och ”Bingolotto”. Han har dessutom utbildat sig till mediakonsult vid Kalmar högskola och till copywriter vid RMI-Berghs i Stockholm.

Exempel på föreläsningar med Jan Bylund:

“Ha kul på jobbet” är en föreläsning där Jan Bylund tar upp självförtroende, lära känna sig själv i andras ögon och få bekräftelse. Han säger själv att det är något som man kan behöva “innan teambuildingen”. Jans styrka är att kunna leverera längs hela skalan, från hysteriskt roliga shower till genomtänkta föreläsningar och personliga samtal om ledarskap, relationer och kommunikation. Alla Jans framträdanden är mycket roliga, men har också en seriös botten, ofta hämtar han stoff till dem från vardagen.

”Våga fråga, våga vara korkad” är en underhållande föreläsning på cirka en timme om konsten att finna trygghet i sig själv, öka sin självkänsla och våga ställa ”korkade” frågor. Att veta hur man ser ut i andra människors ögon och kunna utnyttja det ger självförtroende och stabilitet och gör att vi vågar vara oss själva, göra bort oss och kunna bjuda på det. Med många exempel från scenen och det verkliga livet visar Jan Bylund hur vi människor är och beter oss. Varför inte våga vara den som ställer de konkreta, okonstlade frågorna och är spontan? Att lita på att man duger! Var nyfiken. Att våga utvecklas och få ökat självförtroende.

Jan Bylund passar även utmärkt som konferencier, moderator, underhållare och värd.