Jörgen OomJörgen Oom är en av Sveriges mest efterfrågade talare, utnämnd till Årets Talare 2010. Jörgen är legitimerad psykolog med specialinriktning på motivation, attitydpåverkan och prestationspsykologi. Han talar bland annat om entusiasm och delaktighet, om den egna attityden, förändringsarbete, att leda i förändring om att våga vara bäst och att skapa det vinnande laget. Jörgen har samarbetat med Astrid Lindgren, olympiska guldmedaljörer och Wimbledonvinnare.

Jörgen varvar sina föreläsningar med praktiska övningar och han använder beprövade modeller och verktyg som deltagarna enkelt kan omsätta i sina dagliga arbeten efter föreläsningen. Jörgens erfarenhet och övertygelse är att arbetsglädje, engagemang, konkreta mål, att våga ta initiativ och utmana och inte minst stolthet är viktiga hörnstenar i en framgångsrik företagskultur.

Jörgen Oom brukar ofta säga att det gäller att prata lika mycket till hjärtat som till hjärnan hos människor om man vill skapa motivation och engagemang. Jörgen har förmågan att fånga sin publik och skapa engagemang och drivkraft i gruppen som lyssnar. Hans föreläsningar brukar ofta beskrivas som energifyllda, insiktsfulla, kunskapsgivande och underhållande.