Katarina HultlingKatarina Hultling är sport- och samhällsjournalist med mångårig TV-erfarenhet. Hon är också moderator, estradör och tidigare elitspelare i curling med flera EM-guld och VM-silver. Från TV känner vi framför allt igen Katarina från samhälls­programmet 20.00, Nobelfesten, Nationaldagsfirandet på Skansen, Sportnytt, Sportspegeln och Lilla Sportspegeln.

Som moderator Katarina Hultling går fram både i stora och små sammanhang. Hennes långa erfarenhet från tv gör att hon möter publiken vänligt och säkert. Katarina är alltid mycket påläst, rutinerad, lyhörd och hon har en fantastisk scennärvaro.

Katarinas föreläsningar är roliga och tänkvärda samtidigt som dem berör och går rakt i in i hjärtat. Hon förmår att engagera och inspirera människor att bättre ta hand om sig själva och få dem att bättre förstå att vi har ett ansvar att få vara del av en viktig helhet.

Några exempel på föreläsningar med Katarina:

”Har Du lust? – Skaffa mod!”

Tro på din egen förmåga – du duger som du är! Katarina blandar exempel ur sitt eget yrkesliv, från pionjär till “morsa” på TV-sporten, med upplevelser från privatlivet.

”Talets gåva kommer från Hjärtat”

Om konsten att tala inför grupp, om kroppsspråk, tips och hjälpmedel för att våga höja sin röst, göra sig hörd och säga sin mening.

”Bryt ihop! Kom igen! Och lär dig något om livet!”

Katarina gick öppet ut med sin cancerdiagnos för några år sedan. Dels för att hjälpa andra att våga prata om svåra saker som exempelvis cancer, men också för att Katarina drivs av en mission att få människor att bättre prata med sig själva – fundera över vad som händer en i livet och hur vi ska förhålla oss till det.