Kjell DahlinKjell Dahlin är fil.kand. i retorik och har 25 års erfarenhet av kommunikationsfrågor i näringslivet. Framförallt ärhan just inspiratör & talare – och inspirerar kring attityd, arbetsglädje och kundbemötande. Kjell har stått på scener som Cirkus, Svenska Mässan och Oscarsteatern, och har talat på både svenska och engelska i länder som Danmark, Norge och Ungern. Han har även skrivit böckerna ”POPRETORIK –Upplevelsekommunikation som övertygar” (2007) och ”Attitydbarometern” (2014).

Kjells föreläsningar bygger på tre saker – Intelligens, igenkänning och humor. Han har stått på scener som Cirkus och Berns i Stockholm, Draken och Mässan i Göteborg. Han har föreläst över hela Skandinavien och som längst bort i Budapest. Kjell har föreläst för en publik på 3 000 en gång och en gång för en (1)person på en konferens i Malmö (övriga arton personer som skulle medverkat hade ätit ostron dagen innan, dåliga sådana kan påpekas, personen som medverkade hade valt carpaccio till förrätt).

Till dags dato (2015) har fler än 15 000 personer hört Kjells livsbejakande budskap om retorik och attityder. Med en bred bakgrund från områdena service, försäljning, marknadsföring och HR har Kjell Dahlin många erfarenheter att ösa ur.

Några rubriker i Kjell Dahlins föreläsningar:

”Ett varumärke blir aldrig starkare än dess medarbetares handlingar och beteende”

”Mönster eller monsterbeteende”

”Attitydbarometern – hur du attitydboostar dig själv!”

”Möter du med- eller motmänniskor i din vardag?”

”Storytelling – lönsamma berättelser”