Magnus HelgessonMagnus Helgesson är en av de få svenskar som utbildat sig i Anthony Robbins Leadership Mastery och Singularity University i San Franscisco och som certifierat sig som omvärldsanalytiker och framtidsforskare. Magnus är en flerfaldigt prisbelönt professionell föreläsare, certifierad mental coach och inspiratör. Han är författare till böckerna ”Framgång lämnar spår” och ”0-700 miljoner” och han genomför årligen hundratals bejublade, passionerade och underhållande föreläsningar inom entreprenörskap, medarbetarskap och motivation. 

Magnus Helgessons bejublade och oerhört inspirerande föreläsning sätter fokus på hur viktigt det är att dina medarbetare mår bra och når sina mål. Det finns ett talesätt som säger ”Mår bra, går bra”, och följer du detta ökar du förutsättningarna för att ditt företag ska nå sitt mål. Om du önskar en förbättring så måste du dessförinnan alltid genomföra en förändring. Förändringar må inte alltid leda till förbättring, men är direkt nödvändiga för att skapa förutsättningar för att nå uppsatta mål.

Magnus tar med dig längs hela resan, från att konstatera nuläget till önskat resultat genom beprövade metoder. Under föreläsningen tillhandahåller Magnus dig de verktyg som krävs för att konstatera vad företaget vill åstadkomma, hur du ska nå dit samt svaret på varför vi gör det vi gör för att nå våra mål. Ytterligare inspiration hittar du i Magnus bok ”Framgång lämnar spår”.

Föreläsningen kretsar kring att sätta upp ett mål för verksamheten och att inspirera medarbetarna till att nå detsamma. Nyckeln är att sära på begreppen vad, hur och varför i företaget. Vad är direkt kopplat till företaget, såsom policies och processer, medan hur och varför vi gör saker är kopplat till människorna och medarbetarna i företaget, såsom ritualer och värderingar samt samspelet mellan dessa. Allt kopplat till att med stolthet nå ett gemensamt uppsatta mål.

Magnus Helgesson bedyrar att besluten formar din framtid. Om du inte känner till din destination spelar det ingen roll var du svänger av längs vägen. Längsta resan är oftast den mellan hjärna till hjärta. När du gjort den resan och satt en mening till varför du gör det du gör, så ökar sannolikheten drastiskt för dig att infria dina mål.

Magnus föreläsningar är en omskakande energikick och det märks att han brinner för att inspirera människor till framgång. Skillnaden mellan Magnus och många andra föreläsare är att Magnus har en egen framgångsrik karriär inom näringslivet och därigenom personlig praktisk erfarenhet av allt han talar om.