Mårten NylénMårten Nylén har en lång idrottsbakgrund med över 25 års erfarenhet av sport och träning och med hjärtat inom “kampkonst” i vilket han coachat inte mindre än fem världsmästare. Han är för tillfället verksam i Stockholm, men bokas även ofta internationellt. Som huvudtränare i TV produktionen Biggest Loser Sverige är hans extrema viktresultat bland de bästa i världen. Sedan ett antal år tillbaka håller Mårten inspirerande föreläsningar och utbildningar inom motivation, hälsa och träning.

Att skapa för att sedan hålla BALANS i sin vardag och i sig själv är en förutsättning för bästa resultat. En grundlig kartläggning utförs för att kunna fastställa varje klients individuella förutsättningar och utgångsläge för att sedan sätta upp mål och delmål efter kundens önskemål. Mårten arbetar efter sin egen teori “Balansbordet” där helheten ligger som grund för bästa möjliga resultat. Det viktiga är att förstå att det finns lösningar och alternativ till all problematik.

Mårten Nylén är också aktiv som personlig tränare för såväl svenska som utländska personligheter och han har bland annat coachat Joel Kinnaman, Petter, Gry Forsell, Bingo Rimer, Wycleaf Jean, 50 cent och Enrique Iglesias. Han anlitas även som träningscoach av professionella kampsportare i världsklass och elitklubbar inom kampsport.

Mårten anpassar och utformar samtliga föreläsningar specifikt efter önskemål och behov, och oavsett om inriktningen är utbildning eller inspiration så kommer Mårten alltid förberedd till max.