Mats Lewan Mats Lewan har arbetat som teknikjournalist i över tjugo år, bland annat på tidningen Ny Teknik samt på CBS Cnet News i San Francisco. Han är författare till boken En omöjlig uppfinning (An Impossible Invention) samt medförfattare till den färska rapporten FinTech: Accounts of Disruption from Sweden and Beyond från Stockholm School of Economics.

Teknologin utvecklas i en rasande takt och globaliseringen är ett faktum. Enligt Mats Lewan sker förändringarna snabbare än vi kan föreställa oss, i en hastighet som ständigt accelererar. Hur ska man kunna driva en verksamhet om förutsättningarna hela tiden förändras?

Mats Lewan föreläser om hur den teknologiska utvecklingen kommer att förändra våra liv, samhällen och arbetsplatser, oavsett om vi vill det eller inte. Han visar hur alla branscher, en efter en, liksom musikbranschen så småningom måste komma på nya sätt att fungera för att överleva. Mats föreläser på ett medryckande och inspirerande sätt och som åhörare är det lätt att hänga med.