Mi RidellMi Ridell har efter tjugo år i branschen skaffat sig ovärderlig kunskap i många ämnen; kroppsspråk, presentationsteknik, röstvård, körsång som teambuilding och kreativ service. Det finns en närvaro och ett engagemang i kunden och betygen är alltid höga efteråt.Många har sett hennes egna framträdanden med föreställningar som Hotelliggaren och Bröstsim och Gubbsjuka. Hon har filmat med Galenskaparna och uppträtt i TV i Gäster med gester, Så ska det låta och Let’s Dance. Något som kanske inte alla känner till är att Mi även är ambassadör för Tillväxtverkets program för att Främja kvinnors företagande.

Mi Ridell skräddarsyr alltid sina föreläsningar efter kundens önskemål och ingen föreläsning blir den andra lik. Hon är mycket noggrann med förarbetet för att skapa något unikt för varje kunds sammankomst och detta oavsett om det är en näringslivsgala eller mindre konferens. Det går att få föreläsningar på alltifrån 30 minuter till 2 dagar. Inspiration eller utbildning? Valet är ert!

Du kan boka Mi Ridell som föreläsare, moderator och underhållare. Mi föreläser inom följande områden: kroppsspråk, kommunikation, presentationsteknik, arbetsglädje, positivt tänkande, mental träning, mindfulness, röstvård och positivt tänkande. Några av hennes föreläsningar:

Be a rockstar at work!

Du behöver inte ha den finaste titeln för att göra det bästa jobbet! Med denna inriktning har Mi inspirerat många företag och företagare. Att skapa arbetsglädje! Att få alla att förstå att just DOM är viktiga för helheten!

Service i världsklass

Denna föreläsning ger dig större insikt och kunskap om hur du blir en bättre kommunikatör och säljare. Går även att få som workshop i grupp eller individuellt.

Att tala inför andra – lär dig presentationsteknik

43 % är mer rädda för att tala inför andra än för att dö… Detta är en föreläsning i presentationsteknik, där Mi ger handfasta tips på hur du bäst lyckas som talare. Hon belyser bland annat kroppsspråket, rösten, andningen och konkreta, direkt användbara tips på hur an gör när rampfebern kommer smygande.

100 % körglädje

En underbart härlig teambuilding-föreläsning där alla, oavsett förkunskaper, sjunger i kör tillsammans. Mi styr er med varsam hand genom takter, toner, sånger och enklare stämmor. Ingen prestation – bara glädje!