Om oss

Om oss
Public Speakers Sweden startades med ambitionen att göra konferenser, events och seminarier till en upplevelse som engagerar och lär nytt. Vi är små, men oerhört engagerade och vi lämnar ingenting åt slumpen. Vår övertygelse är att du med rätt föreläsare, underhållare eller konferencier kan skapa ett evenemang som människor kommer ihåg, inspireras av eller lär sig något nytt av. Med rätt moderator kan ditt seminarium ledas i önskad riktning samt att du enklare når uppsatta mål. Det om något driver oss!

Vi har lång erfarenhet av att skapa träffsäkra evenemang både inom privat och offentlig sektor. När vi förmedlar en talare utgår vi från dina behov och ditt sammanhang och erbjuder en talare anpassad efter hur stor publik du har, vilka som sitter i publiken samt dina ämnen och din agenda. Allt för att helheten ska bli så bra som möjligt. Med vårt gedigna nätverk kan vi erbjuda ämnen som ligger i tiden samt olika kompetenser inom respektive ämnesområde.Vi förmedlar talare och utbildare till såväl kortare föreläsningsuppdrag som större kompetensutvecklingsprojekt.

Kvalitetssäkring

Kvalitet är mycket viktigt för oss på Public Speakers  Sweden och vi arbetar enbart med talare som vi vet är bra. Efter varje genomfört föreläsningstillfälle genomför vi en utvärdering för att säkerställa att de talare vi erbjuder håller utlovad kvalitet.