Per NaroskinPer Naroskin är psykolog och psykoterapeut. Förutom sitt arbete med patienter är han författare till flera böcker och pjäser. För de flesta är han mest känd från radioprogrammet Spanarna i P1. Per är en av landets mest efterfrågade föreläsare där han talar om ledarskap, förändringar och om olika infallsvinklar på såväl jobb som privatliv.

Med en omvärld som ställer allt högre krav på oss att vara mer förändringsbenägna och att alltid utveckla oss, kan det ibland vara bra att få perspektiv. Per Naroskin menar att många chefer behöver större kunskap kring hur medarbetare reagerar på förändringar och de ofta obeaktade sociala konsekvenserna av en organisationsförändring.

Något som ställer till det ytterligare för oss är tiden, som för många är en bristvara. Genom att lära oss hantera förändringar och skapa en mer hållbar livsstil slipper vi många problem längre fram i form av utbrändhet, stress och att få tiden att räcka till.

Pers akademiska bakgrund och hans arbete som psykolog under flera år gör att han kan utveckla flera intressanta analyser och resonemang i sin föreläsning. Per har även en bakgrund som ståupp-komiker, vilket gör att mixen mellan komik och allvar blir väl avvägd. Föreläsningen vänder sig till alla målgrupper och tillfällen.